Türkiye Gündemi

Çeşmeli can dostlar Fest Pati'de buluştu

Kültür sanat alanında yaptığı çalışmalarla fark yaratan Çeşme Belediyesi tarafından Pati Park’da can dostlar için festival düzenlendi.Fest Pati’de bir araya gelen can dostlar, güzellik ve yetenek yarışmalarında birbirleriyle yarışırken, hayvanseverelere de ücretsiz mama kabı ve mama dağıtıldı.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Pati Park’ta Pati Fest düzenledi.  Etkinlikte sokak hayvanları yararına çok sayıda stand açıldı. Birçok hayvanseverin birbirinden güzel can dostları ile katıldıkları etkinlikte, hayvanseverler güzellik ve yetenek yarışmaları için can dostları ile birlikte katıldı.

Stantlarda çeşitli atölyeler yapılırken, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nden gelen 3 eğitimli köpek, eğitmenleri ile birlikte performans gösterisi sundu. Polis köpeklerinin ardından Hera Köpek Eğitim Merkezi’nin sunduğu performans gösterisi de ilgi ile izlendi. İzmir Down Sendromu Derneği üyesi down sendromlu çocukların oynadığı oyunlar ise yoğun alkış aldı. Çok sayıda birbirinden güzel köpek, güzellik ve yetenek dallarında birbirleriyle yarıştı.

Veteriner Hekim Kutlu Dayıoğlu’nun “Egzotik Hayvanlar ve Yaşam”, Veteriner Hekim Elif Simge Taşköprü’nün “Doğru Bilinen Yanlışlar” söyleşilerinin ardından Kutay Özkan “Yetenekli Köpekler” performans gösterisi sunuldu. Alaçatı Pati Park’ta ilk kez düzenlenen Fest Pati etkinliği, Sevdim Selkuşu ve Sahne-i Sevdim Orkestrası’nın konseri ile sona erdi. 

“Her şey can dostlarımız için”

Çeşme’de bir ilke imza atarak ücretsiz sokak hayvanları kliniğini hayata geçiren, mevcut hayvan barınağını iyileştiren ve ilçeye birçok Pati Park kazandırarak her zaman can dostlarının yanında olan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Bu dünya can dostlarımızla güzel, ilçemizde ilk kez düzenlediğimiz bu etkinlikte onlarla ve hayvanseverlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da onların en iyi şekilde yaşaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu