Magazin

Opera sanatçısı Hakan Aysev'den Başkan Topaloğlu'na ziyaret

Türkiye’nin önde gelen opera sanatçılarından olan Hakan Aysev, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Aysev’e, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ eşlik etti.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası ve Antalya Üstün Kent Orkestrasının oluşturduğu 112 kişilik Cumhuriyet Bandosu, Kemer Belediyesi orkestra şefi Furkan Üstündağ yönetiminde opera sanatçısı Hakan Aysev ile “Ustalara saygı” konseri verecek.

Konser öncesi Başkan Topaloğlu’nu ziyaret eden Hakan Aysev ve Belediye Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla Antalya Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda 25 Şubat Pazar günü saat 20.00’da verilecek olan konser çok anlamlı. Konserin gelirleri, SMA hastası çocuğumuz Yusuf Yiğit Bakırdağ’ın ailesine gönderilecek. Böylesine anlamlı bir konserde orkestramıza eşlik edecek olan Hakan Aysev’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Konserde, Türkiye’de yaptığı müziklerle iz bırakan Barış Manço, Cem Karaca, Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Erkin Koray, Müslüm Gürses, Selami Şahin ve Erol Evgin gibi sanatçıların eserleri seslendirilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu