Türkiye Gündemi

Başkan Böcek Semt Pazarcıları Odası ile protokol imzaladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu’nun Güzelyurt Mahallesi’ne modern bir kapalı pazar yeri kazandırmak için Antalya Semt Pazarcıları Odası ile protokol imzaladı. Pazarın kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, “Esnafımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Planlı, kurallı, kimlikli kent hedefiyle çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi

semt ve üretici pazarlarını yeni bir yapıya kavuşturmak, sebze-meyve satışını kaliteli standartlara ve gıda güvenilirliğine uygun hale getirmek için pazar yerlerinin koşullarını iyileştiriyor. Bu kapsamda Aksu Güzelyurt Mahallesi’ndeki Çalkaya Kapalı Pazar Yeri inşası için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Metin Bucak arasında protokol imzalandı.

AKSU’NUN EN BÜYÜK PAZARI OLACAK

Protokol kapsamında mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne kayıtlı, 1/1000 ölçekli imar planında pazar yeri olarak planlanan Aksu Güzelyurt Mahallesi 14980 ada 5 parsel numaralı taşınmazda modern bir pazar yeri inşa edilecek. Protokol imza töreninde konuşan Başkan Muhittin Böcek, “Aksu’nun en büyük pazarı olacak inşallah. 80 gün gibi kısa bir zamanda inşallah tamamlamayı hedefliyoruz. Aksulu hemşehrilerimize, odamıza, pazarcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Pazar alışverişini daha hijyenik, sağlıklı ve modern koşullarda yapılmasına imkan sağlayacak yeni pazar yerlerimizi Antalyamıza kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu