Kültür & Sanat

Bu Yazın En Lezzetli Festivali Alaçatı Uncorked Fest ile Bağ Lezzetleri başlıyor!

Festivaller kenti Çeşme 16 Temmuz 2023 Pazar günü bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Alaçatı Panayır’da gerçekleşecek Alaçatı Uncorked Bağ Lezzetleri Festivali ile Türkiye’nin farklı bölgelerinden onlarca bağ lezzetleri üreticisi, hikayelerini ve teruarlarına has geleneklerini paylaşmak için buluşuyor.

Çeşme’nin gastronomisini tanıtmak amacıyla 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olan Alaçatı Uncorked Fest, Türkiye’nin bölgesel üzüm çeşitliliğine dikkat çeken ve bağ lezzetlerinin bir araya geleceği keyifli ve eşsiz bir etkinlik olarak sezona imza atıyor. Türkiye’nin gastronomik zenginliğinin önemli unsurlarından biri olan bağ lezzetleri, Alaçatı’nın gastronomik potansiyelini vurgulayarak, bağları katılımcılarla buluşturmayı planlıyor.

Bağ Lezzetleri Festivali, bağ lezzetleri üreticilerinin sanatına ve geleneklerine bir övgü, ürünlerin çeşitli ve büyüleyici dünyasına sürükleyici bir yolculuk sunuyor. Alaçatı’nın muhteşem doğası eşliğinde gerçekleşecek festivalde katılımcılar, oyuncu ve yazar Tevfik Urgancıoğlu’nun eğlenceli oyunları ve sunumu ile kendi damak tatlarını keşfederek, eşsiz bir deneyime kusursuz bir atmosferde tanıklık edecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu