Son Dakika

Mustafa Karahasanoğlu vefat etti

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karahasanoğlu için taziye mesajı yayınladı.

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu vefat etti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Karahasanoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Karahasanoğlu’nun cenazesinin ikindi vakti Fatih Camisi’nde kılınacak namazın arkasından defnedileceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu için taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu mesajında, “Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Karahasanoğlu’na Tanrı’tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve medya camiamıza başsağlığı arzuluyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Akit binasında merasim
Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun naaşı Akit Medya Grubu binasına getirildi. Burada Mustafa Karahasanoğlu için bir merasim düzenlendi. Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, “Ben hem bir ağabey hem de bir babayı kaybettim” diyerek, konuşma yapmış olduğu esnada gözyaşlarını tutamadı.

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu