Kültür & Sanat

Kadın emeği festivali başlıyor

KADIN EMEĞİ FESTİVALİ 6. KEZ ÇANKAYA’DA
Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluşuyor. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenecek Festival; konser, gösteri ve çocuklar için etkinliklerle taçlanacak.

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında sürdürdüğü Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluşuyor. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenecek Festival; konser, gösteri ve çocuklar için etkinliklerle taçlanacak.

200 KADIN KATILIYOR
200 kadının el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulacağı festivalde, 3 konser, çocuklar için eğlenceli gösteriler ve etkinliklerle 3 gün boyunca Çankayalılarla buluşacak. Stantlar 12.00-21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 8-9 Temmuz tarihlerinde ise 13.00-17.00 saatleri arasında çocuklara yönelik etkinlikler düzenlenecek.

ÖNCÜ BELEDİYE
Çankayalı kadınların ekonomisine destek için çok sayıda proje ve etkinliği hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Taşdelen, “Kadınları her alanda güçlendirmek, eşit imkân ve hizmetler sağlamak amacıyla farklı alanlarda öncü çalışmalar yürütüyoruz. Şimdi Temmuz ayının ilk haftasında altıncı kez Kadın Emeği Festivali’ni düzenleyeceğiz. Bu festival ile kadınlarımıza büyük ölçüde gelir desteği sağlıyoruz. Çünkü Çankaya Belediyesi kadınların ve çocukların belediyesidir” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu