Türkiye Gündemi

Karşıyaka'da açık havada spor keyfi başladı

Daha sağlıklı bir yaşam hedefiyle sporu ve fiziksel aktiviteleri teşvik etmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, yoğun ilgi gören sabah etkinliklerini yaz aylarında da sürdürüyor.

Sabah erken saatlerde açık alanlarda gerçekleştirilen spor aktivitelerine katılan Karşıyakalılar, güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapma şansı buluyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için fiziksel aktivitenin önemini biliyor, herkesi etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

5 FARKLI NOKTA

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen aktiviteler bu sezonda; Mustafa Kemal Mahallesi (pazartesi-çarşamba), Alaybey Zübeyde Hanım Parkı (çarşamba-perşembe), Ahmet Beko Futbol Sahası (salı-cuma), Bostanlı Sahili ahşap basamaklar (çarşamba-perşembe) ve Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda (salı) gerçekleştiriliyor. Saat 08.30’da başlayıp bir saat süren etkinliklerde uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu, yoga, pilates, tüm vücut antrenmanı ve HIIT Cardio dersleri yapılıyor. Ücretsiz etkinliklere matını alıp gelen herkes katılabiliyor.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN

Her yaştan Karşıyakalıları sabah aktivitelerine davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka’da spor yapmak yerleşmiş bir kültürdür. Sabah güne erken ve dinç başlamaktır. Düzenlediğimiz etkinliklerle sağlıklı ve mutlu bir yaşam için fiziksel aktivitenin önemine dair farkındalığımızı daha da büyütmeyi hedefliyor; daha fazla vatandaşımızın bilinçli şekilde spor yapmasını sağlamak istiyoruz. Bu anlayışla sabah aktivitelerimizi bu yaz sezonunda da açık alanlarda sürdürüyoruz. Güne hem zinde hem de keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu