İş Dünyası

DOMOTEX Turkey 2023 Antalya’da olacak

ANTALYA (İGFA) – Önümüzdeki 7 yılda büyüme istikrarını sürdürerek 65 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşmayı hedefleyen global halı ve zemin kaplama sektörünün Türkiye ve Orta Doğu’daki en büyük buluşması olan DOMOTEX Turkey, Gaziantep OFM’nin deprem yardımlarında lojistik üs olarak değerlendirilmesi nedeniyle bu yıl için turizmin başkenti Antalya’ya taşınıyor. 10-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında, ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarın ana teması “Sürdürülebilirlik ve Geri Dönüşüm” olacak.

DOMOTEX etkinliklerinin dünya çapındaki Global Direktörü Sonia Wedell-Castellano, “Etkinliğe olan ilgi çok büyük” dedi. Halı ve zemin kaplamaları sektörünün lider firmalarına ev sahipliği yapacak olan fuara Türkiye, Orta Doğu, Türki Cumhuriyetler, ABD ve Hindistan’dan alıcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Geçen yıl 200’ü aşkın firmanın katıldığı ve 103 ülkeden 18.000’den fazla ziyaretçinin takip ettiği fuarda; İran ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkeden firma katılımcı olarak yerlerini alacaklar.

2023 senesinde, Türkiye turizminin başkenti Antalya’da gerçekleşecek DOMOTEX Turkey fuarı Antalya’nın fuara sağlayacağı katma değer ile gücüne güç katacak. Yerli ve uluslararası havayolları ile birçok destinasyona direk uçuş sağlamakta olan Antalya havalimanının, otellere ve fuar alanına yakın mesafede olması fuar ziyaretçileri için bir avantaj olurken; havaalanına Avrupa, Türkî Cumhuriyetler ve Ortadoğu’dan 200’ün üzerinde şehirden, direkt veya bağlantılı olarak 250’nin üzerinde sefer bulunması sebebiyle fuarın bir çok ülkeden ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor. Hem İstanbul-Antalya arası düzenli olarak 20’den fazla tarifeli seferin hem de diğer şehirlerden düzenli direkt seferlerin bulunması sayesinde; DOMOTEX Turkey Türkiye’nin dört bir yanından da ziyaret edilebilecek.

Kaynak: (İGFA) İnternet Gazetecileri Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu