Spor

Kocaeli Büyükşehir'den Deniz Kanosu Türkiye Kupası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğiyle 08-09 Temmuz 2023 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek Deniz Kanosu Türkiye Kupası büyük heyecana sahne olacak.

 

İLK KEZ SPORUN BAŞKENTİ KOCAELİ’NDE

Yarışma, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü destekleri ile ilk kez Sporun Başkenti Kocaeli’nde ve yine ilk kez denizde gerçekleştirilecek. İzmit Sekapark Uçurtma Tepesi Sahilinde yapılacak yarışlara aralarında Kocaelili sporcuların da bulunduğu 6 ilden 7 kulüp takımlarından 70’in üzerinde sporcu katılacak. Türkiye Kano Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Kanosu Türkiye Kupası Yarışları” 8 Temmuz Cumartesi 10.00’da başlayacak.

 

İKİ FARKLI MESAFEDE YARIŞACAKLAR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Kanosu Türkiye Kupası Yarışları’na katılacak olan sporcular 500 metre ve 200 metrelik mesafelerde K1–K2 tekne sınıflarında kanoların yarışacağı şampiyonada Erkekler ve Kadınlar ayrı ayrı olacak şekilde büyükler kategorilerinde yarışacaklar. Çekişmeli mücadelelere sahne olacak yarışlar, 9 Temmuz 2023 Pazar günü finaller ve düzenlenecek kupa töreniyle sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu