Kültür & Sanat

Netflix, Berkun Oya İmzalı Mini Dizi Kuvvetli Bir Alkış'ın Resmi Fragmanını Paylaştı

Netflix, Berkun Oya imzalı yeni mini dizi Kuvvetli Bir Alkış’ın resmi fragmanını paylaştı. Başrollerinde Aslıhan GürbüzFatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nu buluşturan; yaşama, evliliğe ve ebeveynliğe dair alışılmışın dışında bir perspektif sunan mini dizi, 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

Anne, baba ve portakalda bir vitaminden olduğu günlere hasretle bağlı bir çocuk… Merkezine çekirdek bir aileyi alarak on yıllara yayılan Kuvvetli Bir Alkış, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor. Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çifti, çocukları Metin’in (Cihat Süvarioğlu) aralarına katılmasıyla bir aileye dönüşürken, Metin, bu hayatın içerisinde kendi varoluşunun doğasını sorguluyor. 

Yapımını Krek Film’in üstlendiği altı bölümden oluşan Kuvvetli Bir Alkış, sıra dışı bir mizahla desteklenen, gerçekçilikle örülmüş özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor.

Kuvvetli Bir Alkış Hakkında:

Anne, baba ve çocuk… Portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuk… Çekirdek bir ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu konu alan hikaye, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor.

Yazan ve Yöneten: Berkun Oya

Oyuncu kadrosu: Aslıhan Gürbüz (Zeynep), Fatih Artman (Mehmet), Cihat Süvarioğlu (Metin)

Konuk Oyuncular (alfabetik sırayla): Ali C. Ongun, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Eyüp Mert İlkis, Güneş Sayın, İpek Türktan, Kayra Orta, Menderes Samancılar, Murat Kılıç, Mustafa Karakoyun, Nur Sürer, Özlem Tokaslan, Rezdar Taştan, Serra Arıtürk, Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Zeynep Ocak

Yapımcılar: Ali Farkhonde, Evrim Zeybek, Berkun Oya

Yapım Şirketi: KREK Film

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu