Spor

Kürekte Şampiyon Köyceğiz'de Belli Olacak

Kürek sezonunda Kadınlar ve Erkeklerde şampiyonların belli olacağı Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, 2-3 Mart tarihlerinde Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilecek. Kupanın sahiplerini bulacağı şampiyonada dereceye giren ekipler, tekne ödüllerinin de sahibi olacak.

12 KULÜPTEN 150’Yİ AŞKIN SPORCU YARIŞACAK

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenecek olan Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası; 1 Mart tarihinde eleme yarışları, 2-3 Mart tarihlerinde ise final yarışları ile geçilecek. Organizasyonda 12 kulüp ve 150’yi aşkın sporcu şampiyonluğa ulaşmak için mücadele edecek.

DERECEYE GİREN EKİPLERE TEKNE ÖDÜLÜ

Şampiyona yarışlarında dereceye giren ekipleri ise büyük ödüller bekliyor olacak. Erkekler kategorisinde dereceye giren ekiplerden birinciye Dört Çifte Teknesi, ikinciye İki Çifte teknesi ve üçüncüye ise bir çift kürek ödülü verilecek. Kadınlar kategorisinde ise dereceye giren ekiplerden birinciye İki Çifte Teknesi, ikinciye Tek Çifte Teknesi, üçüncüye ise bir çift kürek ödülü sahiplerini bekliyor olacak.

TÜRKİYE KÜREK FEDERASYONU YOUTUBE RESMİ KANALINDAN CANLI YAYINLANACAK

Görkemli bir ödül töreni ve katılımcılara yönelik düzenlenecek çok sayıda çekiliş etkinliği ile düzenlenecek Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, Türkiye Kürek Federasyonu Youtube Resmi Kanalı’ndan naklen canlı yayın ile yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu